D'on venim

img

CARLES SALA

Cada vegada menys jove d’edat però no d’actitud, pare de família, enèrgic i proper. Des de sempre la muntanya ha estat com la meva segona llar, un lloc d’inspiració per aquest projecte i on procuro practicar les meves activitats preferides, tant a l’estiu com a l’hivern.

De base, format com a Fisioterapeuta i especialitzat en l’Esport, m’he anat enriquint amb cursos varis d’articulacions, patologies, extremitats, coaching, manipulacions, osteopatia, readaptació, running, etc. Però sense dubte la millor formació l’he anat rebent durant el transcurs de la vida professional.

img
img

FILOSOFIA

LA FITA, figuradament fa referència a un moment, un fet important i/o un OBJECTIU. Aquesta definició fa referència a la importància del moment que viu el pacient quan es presenta a la nostra consulta, sigui quin sigui el motiu. Aconseguir una FITA, sigui per recuperar-te d'una lesió o per millorar el teu estat de forma, sovint implica fer canvis i per aquest simple fet, ja deixa de ser un moment qualsevol.

Traçar un bon pla de treball amb objectius clars, ens facilitarà l'assoliment de les petites fites del camí que ens ha de portar a aconseguir l'objectiu final.

LA FITA, entesa topogràficament com, una senyal consistent en un munt de pedres amb que de tant en tant s'indica la direcció d'un camí, és la metàfora perfecte per definir la vessant més altruista de LA FITA. Des de l'espai de Fisioteràpia que disposem, amb l'equipació i tecnologia que tenim a l'abast, podem aconseguir moltes coses, però som molt conscients de la necessitat d'abordar el pacient des d'un punt de vista el més global possible. D'aquesta manera des de LA FITA, volem ser un punt d'orientació de la Salut.

Resumint, des de "LA FITA" apostem per provocar canvis i orientar el pacient dins del món de la Salut, detectant quines coses no s'estan fent bé o quines podríem millorar per tal d'aconseguir arribar als nostres objectius.

img
img
img
img
img

Som un equip!

Si vens al REFUGI et pot semblar que estem sols.

LA FITA es va pensar per personalitzar molt més l’atenció, treball directe, de tu a tu amb el pacient, però no per això vàrem descuidar un dels valors que sempre ens ha acompanyat i considerem vital per l’ÈXIT dels nostres tractaments: el treball en equip.

Portem recorrent una llarga ruta dins el món de la Salut, on hem tingut la sort de compartir grans moments amb altres professionals de les diferents disciplines.

Gràcies a ells ens hem seguit formant com a terapeutes i ens han donat més eines per a poder seguir endavant.

Però el millor de tot, és que ens acompanyen en aquesta TRAVESSA: Osteopatia, Nutrició, Podologia, Traumatologia, Ecografia, Psicologia, PNI, Acupuntura, ioga, Entrenament personal...i no s’acaba la llista!

VOLEM OFERIR-TE LA MILLOR SOLUCIÓ, per això estem en contacte amb les persones que millor poden complementar el nostre tractament i avançar cap a LA TEVA FITA.

Són els nostres GUÍES de referència.