Què fem

img

REHABILITACIÓ DE LESIONS

L'essència del perquè ens vem endinsar en l’aventura de la Fisioteràpia. Conèixer el cos i buscar la solució a les situacions diverses que ens planteja cada lesió o molèstia, és el nostre JOC preferit. Ens emociona resoldre aquest trencaclosques i motivar-te per seguir fins la propera FITA.

img

READAPTACIÓ DE LESIONS

Deixar enrere una lesió no és només una qüestió física, també cal recuperar la confiança en les estructures del cos i en un mateix. Posem el COS a prova AL REFUGI fins que et sentis preparat/da per reempendre l’aventura.

img

MASSATGE TERAPÈUTIC

La ruta diària pel camí de la rutina pot ser que et vagi desgastant. Encara que siguem previsors, hi han etapes més dures, o imprevistos que ens fan perdre el ritme, provocant tensions, fatiga muscular i fins i tot contractures. Amb les nostres mans, l'eina més important, llegim els teixits i amb moviments i pressions adequades procurem oxigenar-los de nou perquè recuperin la seva funcionalitat.

Vine al Refugi a recuperar-te.

img

EXERCICI FUNCIONAL

Molts dels nostres tractaments els acompanyem amb EXERCICI FUNCIONAL.

Enfortir musculatura i activar metabolisme és essencial per protegir les estructures del nostre cos. Rehabilitem i prevenim, disminuint el risc de futures lesions.

img

ESTUDI DE LA CARRERA

CÓRRER. Ho tenim ho tenim tant a l’abast que i sembla tant simple, que és normal llençar-s’hi i aconseguir-ne resultats amb certa facilitat.

Amb el temps hem vist que moltes lesions i/o molèsties dels corredors/es habituals van lligades a la seva biomecànica, i amb un estudi personalitzat i acurat podem treballar per optimitzar-ne la carrera, podent-la convertir també, en part del tractament.

VOLS COMENÇAR A CÓRRER? Aprendràs tots els trucs per fer-ho progressivament i de forma saludable.

img

TRACTAMENTS AMB DIATÈRMIA MEDESTEC

Per una gran RUTA cal anar ben preparat i equipar-te amb el millor material. Amb MEDESTEC portem una motxilla gegant plena de possibilitats per abordar tot tipus de lesions.

Amb l’escalfor profunda aconseguim activar el metabolisme de la zona que volem treballar, afavorint els efectes reparadors del propi cos. Els tractaments de zones delicades deixen de ser un problema, podent treballar de forma curosa, però no per això menys intensa, qualsevol part del cos.

Amb MEDESTEC reduïm terminis treballant a màxima intensitat.

img

TERÀPIA ESPECÍFICA PER A MÚSICS

Música, Dansa, Circ...som amants de les Arts Escèniques. Coneixem les inquietuds dels/les artistes i les seves costums a l'hora d’entrenar. L’alta autoexigència i la repetició posen el cos al límit i no sempre és fàcil saber quan el podem apretar més o menys.

Vine al REFUGI i et posarem a TO perquè recuperis el RITME.

img

ESPECIALITATS

Tenim la sort d’haver gaudit d’una vida professional molt variada, centrats sempre en el servei privat i individualitzat, per això destaquem que estem còmodes amb totes les varietats de perfils FITAIRES que us pogueu imaginar.

Persones ACTIVES o amb ganes d’ACTIVAR-SE, fins i tot persones que encara no saben què volen ni què necessiten. SOM ELS VOSTRES GUIES! Sempre ens hem sentit molt còmodes amb les activitats OUTDOOR (Trail, Alpinisme, Escalada, Ski, BTT...) i ens agrada compartir anècdotes amb FITAIRES, però també és cert que els esports de PILOTA ens han acompanyat des de ben petits i hem jugat a entendre’n la mecànica i característiques de cada un.

VOLEM FORMAR PART DEL TEU EQUIP!