La nostra fita

Et volem conèixer!

LA FITA DE LA FITA és tenir més temps per tu. Et volem conèixer!

Quedar-nos amb el dolor o el què molesta és una petita part del què necessitem per aconseguir l’excel·lència en el tractament. Volem saber com és el teu dia a dia, com et sents i com funciones per entendre la totalitat de com afecta la lesió al teu dia a dia.

Així també, podrem personalitzar molt més el tractament i fer-te propostes reals que quadrin amb les teves possibilitats, tant físiques com horàries.

Vine al REFUGI!

Tenir temps, ens permet treballar amb calma i aprofundir més en les valoracions per entendre millor les disfuncions. El temps ens facilita resoldre els dubtes que puguin sorgir en cada moment i repetir els exercicis les vegades que calguin.

En definitiva, el temps ens permet donar un salt qualitatiu al tractament, treballem més a gust i ens permet fer sentir-te millor en cada moment.

TENS TEMPS PER TU? Vine al REFUGI!

img

Si tens UNA FITA, un objectiu a assolir, podem acompanyar-te en aquest trajecte.

EL REFUGI és càlid i proper on l'hospitalitat, el bon ambient i la confiança marquen el ritme dels tractaments. Ideal per relaxar-s'hi després d'una llarga caminada per la rutina del dia dia.

Treballem tal com som, t'obrim les portes de casa, el nostre refugi, un espai familiar, ampli, confortable i acollidor, però sobretot adaptat per poder dur a terme tranctament de qualitat.

img
img
img
img